Εγγραφή στο Newsletter:  
Αναζήτηση  
Αρχική >> Προϊόντα > Hair Treatment > Free Limix Kerayonic Micronized Keratin 150 ml.
Info: Your browser does not accept cookies. If you want to put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.


Free Limix Kerayonic Micronized Keratin 150 ml.
Εμφάνιση Μεγάλης ΕικόναςKerayonic Micronized Keratin 150 ml.

Κωδικός Προϊόντος : 06271


 
Τιμή:

Στο κατάστημα : 19,76 €

Web Offer : 15,81 €
 
 
Διαθεσιμότητα

Συνηθως αποστέλεται σε:

24h.gif
Ημερομ. Διάθεσης 26/Sep/2013
 
 

Bookmark and Share

MICRONIZED ΚΕΡΑΤΙΝΗ
Το Kerayonic micronized keratin της Freelimix είναι ένα καινοτόμο σπρέι για πριν το φορμάρισμα που συνδυάζει τις επανορθωτικές ιδιότητες της κερατίνης και του αζώτου - δύο βασικά στοιχεία της δομής της τρίχας – και την σταθεροποιητική δράση των ceramides. Αντιστατικό και κατά του φριζαρίσματος, παρατείνει τη διάρκεια του styling χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Χωρίς ρητίνη, η ανάπλαση πραγματοποιείται με καθαρή κερατίνη. Ιδανικό σε στεγνά μαλλιά επειδή το άζωτο ανοίγει τις φολίδες της τρίχας και επιτρέπει στην κερατίνη να εισχωρήσει πραγματοποιώντας αναδομητική δράση. Όταν εφαρμόζεται σε λερωμένα μαλλιά, δίνει ένα άμεσο αποτέλεσμα καθαρότητας, προσθέτει λάμψη ενώ αφαιρεί τη θαμπάδα.
ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ:

Ψεκάστε σε νωπά μαλλιά και στεγνώστε με στεγνωτήρα μαλλιών χρησιμοποιώντας μαλακή βούρτσα για να μπορέσει να διεισδύσει η κερατίνη. Ψεκάστε ξανά για να αποφευχθεί το φριζάρισμα και για να προστατεύσετε τα μαλλιά. Μετά στεγνώστε και βουρτσίστε ξανά.
150m